Editorial

Dumnezeu știe. În timp ce umanitatea se găsește în vremuri ciudate și fără precedent neștiind ce aduce ziua de mîine, Dumnezeul nostru atotștiutor vede totul. Chipuri întunecoase și nedumerite sunt pentru El necunoscute. El poate deja de la început să anunțe sfîrșitul, și El știe despre ceea ce încă nu s-a împlinit (Isaia 46:10). De asemenea El este un meșter în a face TOATE lucrurile spre bine chiar și pandemiile!

Oamenii își fac planurile lor, dar planurile lui Dumnezeu sunt mai mari. Și știind ce geniu este Dumnezeu și ce rîvnă are El pentru a salva omenirea căzută, suntem plini de așteptare că El va face marea Sa lucrare în acest timp din urmă.

Mi-aș dori – dacă mi s-ar permite – a putea pune un unguent tuturor oamenilor de pe pământ în această perioadă de nevoie, un leac calmant mîngîietor, o adevărată soluție pentru frica și pentru bolile lor numeroase. Unguentul despre care vorbesc eu nu provine dintr-o eprubetă farmaceutică și nici nu poartă o marcă de preț mare al inustriei farmaceutice și nici nu are efecte secundare periculoase extinse, așa cum au majoritatea ofertelor lor. Unguentul despre care vorbesc este 100% natural, sau mai bine spus 100% supranatural. Și deșii sună prea bine pentru a fi adevărat: el are o garanție de 100%!

Această lume este chinuită de PĂCAT de la est la vest și de la un pol la celălalt. Umanitatea suferă de o boală, pentru care nu există un leac pămîntesc. Pandemia fatală!
Aceasta are efecte veșnice mult mai mari, decît cele mai grave efecte pe care le poate avea COVID-19. Singura speranță a umanității este o intervenție supranaturală – un doctor mare!

Dragă suflet tulburat, stressat de această viață și încărcat de păcate! Isus a venit cu vindecare sub aripi. El singur este unguentul care poate spăla păcatul din inimă. El poate alina durerile omenirii și problemele vieții. Isus Hristos este dătătorul de viață!

Permite-i să fie ancora ta, în toate furtunile vieții tale și ușa ta la intrarea în cer, la sfîrșitul vieții tale.
Sora Susan Mutch