Editorial

Într-adevăr eu sunt în lume, dar sunt încîntată că nu fac parte din ea. Revărsarea potopul de răutate care este de văzut în aceste zile, este motiv destul de a fi vesel și bucuros că am scăpat de otrava ei. Massele par a fi devenit nebune. Satana lucrează cu multă râvnă, să seducă natiunile.

Este într-adevăr minunat faptul, că mentalitatea creștinilor nu mai este supusă sistemului lor de canalizare care provine din televiziune și internet. Dumnezeul acestei lumi nu o să ne mai spună cum să ne îmbrăcăm, unde să mergem, cum să gândim și ce avem de făcut. Atunci când el joacă noi nu vom dansa.

Dacă te uiți în jur și vezi masele cum se apleacă statuiei de aur, vei vedea o mulțime care stă în picioare și sfidează comanda. Aceștia sunt rebelii lui Dumnezeu. Reține, că între ei sunt bărbați adevărați! Ei nu au păr lung ca femeile, nici pantaloni strâmți cu aspect feminin. De asemenea ei nu poartă haine de culori pastelate, nici cercei, coliere și machiaj. Ei sunt bărbați. Ei s-au născut ca bărbați. Ei refuză și nu permit acestei generații răsucite și greșite să-i distrugă.

Cine aparține în zile acestea Domnului? Cine va sta împotriva potopului de răutate? Cu ajutorul lui Dumnezeu, eu o voi face. O vei face tu, dragă cititor?

Sora Susan Mutch – Editor