Editorial

    Sora Susan Mutch – Redactor chef

    Majoritatea oamenilor nu vor să își facă multe gânduri despre moartea lor, mai degrabă ei încearcă să o explice înrt-un fel sau altul.; tu ești liber să gîndești ce vrei – dar nimeni nu o va putea opri. Moartea ne va scoate pe toți din această lume (cu excepția cazului în care Donmul se va întoarce înapoi înainte să mori, ceea ce va fi un sfîrșit brusc al vieții tale aici pe pământ, și apoi judecata).

    Apelăm la cei care sunt fascinați de atmosfera materialistă și incredibilă a timpului nostru: „Treziți-vă! Treziți-vă! Veșnicia este aproape!” Oamenii trec prin această viață ca și cum ea nu s-ar termina niciodată. Și în timp ce trec visând prin această perioadă de probă, diavolul îi lasă să urmărească febril scopuri inutile care să le satisfacă carnea și ei își îngrămădesc păcate peste păcate, mergând înaintea scaunului de judecată al Atotputernicului Dumnezeu.

    Samuel Davies a spus așa: Ce nechibzuit este a fi stăpâniți de jucării pământești și copilărești, în timp ce marile chestiuni al veșniciei sunt ignorate. Oh, dacă ar apăsa realitatea teribilă a veșniciei îndelungată inimile și ar determina oamenii să acționeze.

Dragă suflet, care mergi către veșnicie, va fi anul acesta anul în care tu va trebui să pleci? Unde vei trăi tu pentru totdeauna? Speri să ai tu o casă în ceruri? Cerul este pregătit doar pentru sfinți. Ce faci pentru a te pregăti pentru el? Țepușul morții este PĂCATUL. Păcatul trebuie să fie spălat acuma, înainte de a sigila moartea soarta ta veșnică. Fugi la Răscumpătorul tău! Nu aștepta pe alții! Grăbește-te pentru a fi sigur de bunăstarea ta în veșnicie, chiar dacă te-ar costa totul! Gătește-te pentru această casă, oh pregătește-te!